other

claudebot#claudebot#claudebot

Neden Biz?

  • Hızlı Rezervasyon

    Web Sitemizden Güvenli ve Hızlı Rezervasyon Yapabilirsiniz

  • Araç Güvenliği

    Son Model ve Düşük Km Araçlarımızla Sevdiklerinizle Birlikte Güvendesiniz

  • Bakımlı Araçlar

    Araçlarımızın Periyodik Bakımları Hassasiyetle Takip Ediyoruz

  • 7/24 İletişim

    Sadece Aracı Kiralarken Değil, Kiralama Boyunca Sizinleyiz

  • En İyi Fiyatlar

    En Uygun Fiyatlarla Hizmetinizdeyiz

  • Son Model Araçlar

    Sizlere Her Zaman En Yeni Model Araçlarla Hizmet Etmek Vazgeçilmez Kalitemiz

Destegg

Bizden Haberler

Saytur
En iyi fiyat garantisi

Size en iyi fiyatları sağlayabilmek için büyük veri teknolojisini kullanıyoruz.

Kayseri Araç Kiralama

Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Kayseri mimari yapısı ve yemekleri ile özel ve farklı bir kenttir. Türk kent mimarisinde pek rastlanmayan geniş caddeler kolay eskimeyen büyük taş kamu binaları rahat ve insan odaklı kaldırımlar bu şehirde dikkat çekicidir. Sınırlarının bir kısmını yer alan Kapadokya bölgesi ise kente yakın dünya harikaları arasında yer alır.

Kayseri oto kiralama seçeneklerini firmamızdan gerçekleştirebilirsiniz. Kayseri'de uygun ücretli araç bulmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Kayseri'den araç kiralamak için hem de Kayseri Havalimanı oto kiralama yapmak için sistem üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Kayseri'de kiralık araç filosu bakımından firmamızın oldukça geniş seçeneği vardır. Bu kentte oto kiralama fiyatları ekonomik araçlar ve lüks araçlar için ayrı ayrı belirlenir. Kayseri'de kiralık araba ile yolculuk yapmanız oldukça kolaydır.

Şehrin yol ve altyapısı oldukça gelişmiş ve muhteşemdir. Kayseri içinde veya Kayseri Havalimanı'nda kiralık araç bulmanız oldukça kolaydır. Aracınızın olmadığı zamanlarda ya da arızalandığı durumlarda araba ihtiyacınızı meydana gelebilir. Böyle bir problemin üstesinden gelmek için araç kiralama hizmet veren firmamızı arayarak yardım alabilirsiniz. Araç kiralama şirketimiz sizlere bu durumda günlük, haftalık ya da saatlik hizmetler verecektir. Araç kiralama hizmetini firmamızdan istediğiniz saat alabilirsiniz. Firmamız 7/24 saat açık olarak hizmet vermektedir.

Araba Kiralama Avantajları

Kişisel kullanımları bir kenarda tutarak iş hayatınızda kullanmış olduğunuz araç kiralama sisteminin vergi yönünden de avantajları vardır. Bu avantajlar gerçekten de büyük rahatlık ve kolaylık sağlayabilecek derecede etkilidir. Araç kiralama işleminde zamandan tasarruf etmeniz mümkün. Toplu taşıma araçlarında vakit kaybetmeden oto kiralama yaparak hızlı bir şekilde gideceğiniz yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şirketler için araç kiralama, araç satın almaya göre ne kadar çok yararlı olduğu herkes tarafından bilinir.

Aylık gider gösterilmesi, bakım masrafının olmaması, arıza oluştuğunda ücretsiz başka bir araçla değişimi gibi pek çok avantajı vardır. Araç kiralayarak firmamızda yer alan çoğu aracı deneme fırsatı yakalayabilirsiniz. Araç kiralama sözleşmesi bitiminde başka bir aracımızı kiralayabilirsiniz. Araç kiralama hizmeti sağlamış olduğu imkânlarla satın alma oranının önüne geçmiştir. Farklı alanlara ayrılan araç kiralama hizmetinde hizmet türü farklı olsa da merkez aynıdır. İster uzun dönem isterse kısa dönem için araç kiralama hizmeti veriyoruz.

Tüm bunların beraberinde filo kiralama hizmeti, şoförlü araç kiralama, transfer hizmeti de firmamızın vermiş olduğu hizmetler arasında yer alıyor. Kayseri araba kiralama birden fazla araç modeli ile yolculuğun tadına varmanızı sağlayan üst düzey araçlarımız ile size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Araç kiralama işlemi için yapmanız gerekli olan tek bir şey telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak ayrıntılı bilgi almanızdır. Bu hususta kaliteli hizmet veren firmamız talepleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere en iyi şekilde karşılayacaktır.

Oto Kiralama Havaalanında Nasıl Yapılır?

Havaalanından araç kiralama yapmak için izlemeniz gerekli olan bazı adımlar vardır. İlk önce havalimanına ulaşım sağlamalısınız. Hava yolu şirketlerinin de kiralık araba hizmetlerini sağladığını belirtmek gerekir. Havalimanı terminali personelinden kiralık araba firmalarının isimlerini alabilirsiniz. Ayrıca havalimanınıza yakın olan kiralık araba firmamızı da arayabilirsiniz. Sizin ihtiyacınız olan aracı temin edebilmemiz için firmamızın web sitelerini ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Ayrıca fiyatlarımızı karşılaştırmak için birden fazla araba kiralama firması arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Firmamız tarafından aracı kiraladıktan sonra aracı almak için havalimanında size verilecek olan kiralama belgelerini okuyup anladığınızda emin olun. Araç kiralamaya başlamadan evvel gerekli olan belgelerin yanınızda olmasına dikkat ediniz.

Geçerli olan kredi kartı ve kiralama işlemini gerçekleştiren kişinin, geçerli bir ehliyet ve kimlik belgesi olması gerekir. Bu belgeler araç kiralama işleminin tamamlanması için gerekli olan mevzuatın bir parçasıdır. Kiralama işleminin tamamlanması için kredi kartı nakit havale ya da banka transfer gibi çeşitli ödeme seçeneklerinden birini seçerek ödemenizi gerçekleştiriniz.

Kayseri Oto Kiralama Şartları Neler?

Kayseri araç kiralama şartları, araba kiralamak isteyen bireylerin karşısına ya da firmamızın yerine getirmenizi talep ettiği unsurlardır. Normal şartlarda çok basit gibi olsa da aslında araba kiralamanız için çok önemli bazı şartları oluşturmanız gerekir. Öncelikle ilk kez araba kiralama işlemi yapacaksanız ya da yolculuğa çıkacaksanız ilk önce bu şartların neler olduğunu detaylı bir şekilde bilmeniz gerekir. Bu şekilde Kayseri araç kiralama hizmeti almanız problem yaşamadan sağlanacaktır. Araba kiralama şartları denildiği zaman göz ardı edilmemesi gereken çok önemli maddeler vardır. Araba kiralama hizmeti almak istediğinizde bilmeniz ve yerine getirmeniz gerekli olan şartlar aşağıdaki gibidir.

Kayseri oto kiralama şartları arasında aracı kiralayacak olan kişinin en az 2 yıllık sürücü belgesine sahip olması gerekir. Ekonomik orta ve üst sınıf araçlar için 2 yıl ehliyet sürücüsü olmanız şart. Daha lüks ve büyük araçlar için ise en az 3 senelik ehliyet sürenizin olması talep edilir. Aynı zamanda sürücü 21 yaşını doldurmuş olmalıdır. Orta sınıf bir araç kiralayacak iseniz sizden istenen yaş şartı en az 25 olmanızdır. Daha büyük ve lüks bir araç kiralamayı düşünüyorsanız en az 28 yaşında olmanız gerekir.

Bazı araçlarda sınırsız kilometre seçeneği bulunur ve bu araçlarda herhangi bir şekilde sizlere şart koşulmaz. Kiralamış olduğunuz araçla kaza yaşamınız durumunda eğer gerekli şartlar yerine getirilmiş ise kasko bütün zararı karşılar. Araç kiralama işleminde şartlar olduğu gibi kasko şartları içinde aynı şekilde şartlar mevcuttur. Aracı kiralayan kişi araç başında alkol ve uyuşturucu kullanırsa sigortanın geçerliliği yoktur. Araç kiralama şartları arasında sayılabilecek daha pek çok şey vardır. Araç kiralama rezervasyon yapmak için firmamızı arayarak detaylı bilgi alabilir ve rezervasyon işlemlerini yaptırabilirsiniz. Ayrıca web sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.