Kar Lastiği İle Seyahatinizde Engel Yok

Kar Lastiği İle Seyahatinizde Engel Yok
Filomuzdaki Araçlarımızın Tamamı Kar Lastiklidir. Güvenli Sürüşler Dileriz..
Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Uygulamada Olan 01 Aralık 2022-01 Nisan 2023 Tarihler Arasında Kış Lastiği Zorunluluğu Yasası İle Ticari Araçlar, Yolcu ve Yük Nakli Yapan Araçlar, Lojistik Hizmeti Veren Araçlar, Şoförlü, Şoförsüz Kiralık Araçlar, Transfer Araçları, Kısacı Karayoluna Tekerlek ile Teması Olan Bütün Araçlar Bu Kanuna Uyarak Kış Lastiği Uygulamasına Geçmek Zorundadırlar. Kış Mevsiminin Gelmesi ile Birlikte Mevsim Normallerinde Hava Sıcaklıklarının -7 Derecenin Altına Düşmesi ile Birlikte, Yazlık Lastiklerin Tehlikeli Olduğunu Belirtmek İsteriz. Kış Lastiği'nin En Önemli Yanı Güvenli ve Emniyetli Sürüştür .Kar Lastiği ile Kışın Kaygan Zeminlerde Yapılan Ani Frenlerde Frenin Tutma Mesafesi Yaz Lastiğine Göre Daha Çabuk Kavramaktadır. Kar Lastiğinin En Büyük Özelliklerinden Biri Yazlık Lastiğe Göre Kauçuk Oranının Daha Yoğun Olması ve Karlı Havalarda ve Kış Şartlarında Daha Yumuşak Bir Yapıya Sahip  Olmasıdır. Birçok Sürücü Yazlık Lastikten Kışlık Lastiğe Geçmek İçin Hava Şartlarının Daha Zor Seviyeye Gelmesini Kışlık Lastik İhtiyacının Olmasını Beklemektedir. Bundan Dolayı Sert ve Karlı  Hava Şartlarında Zorlandıklarını Söyleyebiliriz.
Kış Lastiklerinin Yaz Lastiklerine Göre Diş Derinlikleri Daha Büyük Olması Bir Avantajdır. En Büyük Avantajı İse Karlı ve Yağmurlu Havalarda Hareket Halindeyken Lastikte Yer Alan Su Kanallarından Kar ve Suyun Akmasıdır .Buda Yol Tutuşunu Daha Güvenli Hale Getirerek Seyahat ve Hareket Halinde Engel Olmamaktadır.
 Kayseri Havalimanı Oto Kiralama Firması Olarak Araç Filomuzun Tamamına 2022-2023 Yılı Kış Sezonunda  4 Adet Lassa Snovways  Olmak Üzere Kar Lastiği Uygulamasına Çok Ciddi Bütçe Ayırarak 01 Aralık 2022 Tarihi Gelmeden Önce  Müşterilerimizin Can Güvenliği İçin Geçmiş Bulunmaktayız.01 Nisan 2023 Tarihi İtibari İle Sona Erecek Uygulamada Araçlarımızın Tamamı 4 Adet Kar Lastiği İle Kiralamaya Hazır Halde Olup Kışlık Bütün Rütün Bakımları Tarafımızdan Yapılarak  Müşterilerimizin Hizmetine Servis Etmekteyiz.
Araç Kiralayan Müşterilerimizden Tek Ricamız Farklı Lokal ,Merdiven Altı Diye Tabir Ettiğimiz Firmalardan Kiralama Yaptıkları Araçların Özellikle Lastiklerinin Kar Lastiği Olmasına, En Önemliside  4 Adet Kar Lastiği Olmasına, Birde Kar Lastiğinin Diş Derinliklerinin 5 mm Üzerinde Olmasına  Dikkat Etmeleridir. Unutmayalım ki Kar Lastiği Olmayan Bir Araçla Yapılan Kaza Durumunda Haklı Olsanız Bile Mevsimsel Şartlara Uygun Olmadığından Dolayı %100 Suçlu ve Kusurlu Olduğunuzu Belirtmek İsteriz. Bu Durumda Kasko ve Sigorta Şirketleri Hasarın Tamamını Sizden Talep Etmektedir Bizde Kayseri Oto Kiralama Firması Olarak, Çetin Bir Kışın Bizi Beklediğini Güzelim Erciyes in Beyaz Gelinliğini Giydikten Sonra Kayak Severleri Kayseri Erciyes'e Beklediğimizi Söylemek İsteriz..
Sağlıklı, Güvenli, Kazasız Sürüşler Dileriz....
Whatsapp Telefon