Kayseri Havalimanın'da Araç Kiralama İşlemleri Uzun Sürermi?

Kayseri Havalimanın'da Araç Kiralama İşlemleri Uzun Sürermi?

Kayseri Havaalanı’nda Araç Kiralama İşlemleri Uzun Sürer Mi?

Kayseri Havaalanı’na gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için araçlarını zaman kaybetmeden tahsis ediyor ve Kayseri’nin güzelliklerini zaman kaybetmeden keşfetme imkanı sunuyoruz. Araç kiralama hizmetlerimizden en hızlı şekilde yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey Kayseri Havaalanı’na gelmeden önce kiralamak istediğiniz aracı seçip ön rezervasyon işlemlerini tamamlamaktır. Rezervasyon işlemleri sayesinde sizleri havaalanında bekletmiyor, personellerimiz eşliğinde sizlere kiralık araçlarını tahsis ediyoruz. Personellerimiz havaalanı çıkışında sizleri karşıladıktan sonra sizlere otoparktaki kiralık araçlara karşı eşlik etmektedir. Personellerimiz konuklarımızla birlikte kesinlikle yolculuk yapma lüksüne sahip değildir. Kayseri rent a car olarak üstün bir kiralık araç hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Araç Kiralarken Kullanım Yaşına Bakılıyor Mu?

Kayseri Havaalanı oto kiralama hizmetlerimizden faydalanmak isteyen konukların en çok merak ettiği soruların başında araç kiralarken kullanım yaşına bakılıp bakılmadığı gelmektedir. Ekonomik sınıf araç kiralayan müşterilerimizin yaşının en az 21 olması zorunludur. Eğer kiraladığınız araç orta sınıf ise en az 25, üst sınıf ise en az 29 yaşında olmanız gerekmektedir. Lüks sınıf araç kiralayan müşterilerimizin en az 32 yaşında olması zorunludur.

Araç Kiralarken Ek Ücret Alınıyor Mu?

Araç kiralarken herhangi bir ek ücret talep edilmesi söz konusu değildir. Kayseri araç kiralama firmamız 24 saat kesintisiz hizmet sunmakta olup havaalanlarında herhangi bir ücret talep edilmesi söz konusu değildir.

Whatsapp Telefon